Τα Υλικά μαςΤα Υλικά μας


Η ψησταριά μας κατάφερε να γίνει γνωστή και να διατηρήσει το καλό της όνομα

και την υψηλή ποιότητα στο φαγητό που προσφέρει, λόγω της επιλογής των υλικών για το μαγείρεμα.

Είναι σε όλους γνωστό ότι κανένας, όσο καλός μάγειρας και να είναι δεν μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα

αν δεν χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά που μπορεί να βρει. 

Από το 1985 οπόταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας, είχαμε βάλει ως στόχο να προσφέρουμε ποιοτικό φαγητό στο επίπεδο που φτάνει το καθημερινό σπιτικό φαγητό, όπως το μάθαμε από τη μητέρα ή από την γιαγιά μας. Αναφέρουμε τις μητέρες και τις γιαγιάδες, αφού όλοι μας τις θέτουμε ως το μέτρο σύγκρισης για οτιδήποτε γευτούμε. Δεν είναι παράλογο όμως αφού όταν μαθαίνεις να γεύεσαι κάτι από την ημέρα που μπορείς να φας μαγειρευτό φαγητό, το συνηθίζεις και το θεωρείς το καλύτερο.

Έτσι εμείς δεν είχαμε να ανταγωνιστούμε μια μητέρα ή μια γιαγιά αλλά πολλές και γι' αυτό θέσαμε ως πρώτο κανόνα αυτό που θέτουν και αυτές. Αγνά, φρέσκα υλικά και πολλή αγάπη! Οι γεύσεις που σας προσφέρουμε είναι το απότοκο μιας σειράς προετοιμασιών που γίνονται καθημερινά προσπαθώντας πάντοτε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να σας προσφέρουμε το καλύτερο, πάντοτε με αγνότητα στις γεύσεις.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κατά κύριο λόγο Κυπριακά και πάντα αξιολογημένα με την κάθε αυστηρότητα, γιατί ποτέ δεν είδαμε το κέρδος ως τον πρώτο στόχο και σας ποτέ σαν πελάτες, αλλά σαν φίλους που προτιμούν τη δική μας κουζίνα και μεις τους την δίνουμε απλόχερα. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε ποτέ πρόσθετες ουσίες κατεψυγμένα κρέατα, συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα.