Η Ιστορία μαςΗ Ιστορία μας

Πως ξεκινήσαμε και πως συνεχίζουμε να παρέχουμε το καλύτερο φαγητό από το 1985 μέχρι σήμερα!

Το 1985 έγινε η αρχή από τους Πανίκο και Τασούλα Νεοφύτου. Δύο νέους ανθρώπους τότε, που συνέδεσαν το όνομα και τις ζωές τους με την ψησταριά της Παλλουριώτισσας. Η σχέση που αναπτύχθηκε με τους πελάτες, ξεπέρασε τα όρια της πελατειακής σχέσης και έγινε σχέση φιλίας, αλληλουποστήριξης και φροντίδας.

Τασούλλα Νεοφύτου "όσα χρόνια και να περάσουν θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα ξεχωριστά κοτόπουλα και τα σπιτικά φαγητά μας, πάντοτε με μεράκι και τα πιο αγνά και κυρίως εγχώρια υλικά. Ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. Τώρα που την σκυτάλη της επιχείρησης πήραν τα παιδιά μας, βλέπουμε ότι πήραν την σκυτάλη των πελατών τα παιδιά και τα εγγόνια των πελατών μας. Έτσι κτίζεται μια σχέση αλληλουποστύριξης, σεβασμού που περνά από γενιά σε γενιά."

Η συνέχεια

Το στοίχημα της νέας γενιάς να συνεχίσουν το έργο των γονιών τους και να ανεβάσουν την ψησταριά ακόμα πιο ψηλά στη συνείδηση του κόσμου.

Ακολούθως, την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του Πανίκου και της Τασούλας, Ματθαίος και Νεόφυτος, οι οποίοι πλαισίωσαν τους γονείς τους αρχικά, μαθαίνοντας τα μυστικά της δουλειάς και της επιτυχίας. Πέραν όμως από τις γνώσεις που πήραν από τους γονείς τους, χρειάστηκε να εκπαιδευτούν περαιτέρω, λαμβάνοντας πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ώστε, ως πτυχιούχοι μάγειρες πλέον να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρηση. Πέραν τούτου, η νέα γενιά δηλώνει παρών σε σεμινάρια γαστρονομίας και μαγειρικής, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της σήτισης. Έτσι η οικογένεια Νεοφύτου μπορεί να περηφανεύεται ότι η Ψησταριά Κομήτης είναι καθαρά μια οικογενειακή επιχείρηση και όχι μια απρόσωπη αλυσίδα ταχυφαγείων. 

Ματθαίος Νεοφύτου "Στην ψησταριά μας ποτέ δεν γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα του φαγητού. Έχουμε αναβαθμίσει την προσφορά μας, προς τον κόσμο που μας προτιμά, εφαρμόζοντας όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τόσο στην παρασκευή του φαγητού όσο και στην αποθήκευση των υλικών, Η καθημερινή επαφή με τον κόσμο που προτιμά τα φαγητά μας, μας δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές, για το πως θα κινηθούμε, πως θα διαμορφώσουμε το μενού μας, για να είμαστε πάντοτε επίκαιροι και κοντά στις απαιτήσεις, αυτούς που μας προτιμούν ".